Over ons

Expertises samengevoegd

De HISWA Rental 3.0 boekingssoftware is gemaakt door de professionals van AddNoise internet & design in samenwerking met HISWA-RECRON. De verhuursoftware is meer dan 10 jaar doorontwikkeld op basis van de wensen en inzichten van tientallen bootverhuurders die zijn aangesloten bij de HISWA-RECRON ondernemersorganisatie.

Bij AddNoise internet & design werken we al jaren met veel plezier aan allerlei online projecten: van uitgebreide technische systemen tot aan in de puntjes ontworpen websites. HISWA-RECRON is de ondernemersorganisatie voor watersport en recreatie. Ruim 2400 leden in de watersport en recreatie zijn al reeds aangesloten bij deze organisatie. 

HISWA-RECRON ondersteunt, verbindt en promoot haar leden: watersportbedrijven en recreatiebedrijven in Nederland. Als ondernemersorganisatie behartigt het de belangen van deze bedrijven op regionaal, nationaal en internationaal niveau.

Ons gezamenlijke doel is om bootverhuurders te helpen om voorop te gaan in de digitale wereld en ze werk uit handen te nemen zodat zij altijd -zowel online als offline- een optimale service kunnen leveren richting hun klanten. Om gebruik te maken van de verhuursoftware dien je lid te zijn van HISWA-RECRON, hier kun je lezen wat de voordelen van een lidmaatschap zijn.

Start ook met online bootverhuur

Je boot voor een dag, dagdeel, weekend, midweek of hele week verhuren? Dat bepaal je zelf. Je kunt gemakkelijk je boten voorzien van speciale aanbiedingsprijzen en tarieven per periode. Daarnaast kun je accessoires koppelen die je bezoekers bij kunnen boeken, zoals zwemvesten, SUP boards, bedlinnen, schoonmaak of verzekeringen.

Als je nu start met online bootverhuur krijg je de handige HISWA schoonmaak app 1 jaar gratis!