Waarom Rental 3.0?

Waarom Rental 3.0?

Meer dan 10 jaar doorontwikkeld op basis van de wensen en inzichten van meer dan 30 verhuurders. En inmiddels uitgegroeid tot het meest complete verhuurplatform voor HISWA bootverhuurders.

  • Meer dan 30 actieve verhuurders.
  • Compleet nieuwe interface.
  • Ontwikkeld voor HISWA leden.
  • 1 jaar gratis de HISWA schoonmaak app.
  • Geautomatiseerd werken.
Het Dashboard

Het Dashboard

Het dashboard dient als de basis voor HISWA Rental. Vanuit hier heb je toegang tot alle boekingen die klanten hebben geplaatst en kun je beginnen met het toevoegen van je vloot, accessoires en tarieven.

Vloot toevoegen.

Vloot toevoegen.

Onder het kopje " Objecten en Accessoires" kun je eenvoudig beginnen met het toevoegen van je vloot. Voer een naam in en sla deze vervolgens op. Rental maakt het ook mogelijk om overige zaken toe te voegen en kun je alles naar wens aanpassen. 

Reserveren van je...

Reserveren van je vloot online.

Zodra je vloot is toegevoegd en gepubliceerd is op je eigen website, wordt als extra dit ook getoond op populaire HISWA websites: vakantievaren.nl, bootsurlaubholland.de en hiswa.nl. Wanneer bezoekers eenmaal reserveringen plaatsen, wordt er automatisch een overzichtsmail van de boeking gestuurd naar de klant. 

Order voltooien

Order voltooien

In Rental kunnen boekingen direct worden geopend. De verhuurder koppelt de bestaande klant aan de boeking. Staat de klant nog niet in het systeem? Dan kan deze nog eerst worden toegevoegd. Na controle wordt een order opgesteld. Hierin worden de betaaltermijnen en bedragen ingesteld. Genereer en verstuur eenvoudig contract en factuur door.

Online Betaling

Online Betaling

De klant betaalt de deeltermijnen. Wanneer deze wordt voldaan middels de online-betalenmodule, dan wordt de betaling automatisch verwerkt in de order. De verhuurder hoeft dan niets te doen. Wanneer de klant niet betaalt via de online-betalenmodule, dan verwerkt de verhuurder de betaling in de order.

Begin online te v...

Begin online te verhuren.

Begin vandaag nog met online verhuren. HISWA Rental, één handig systeem waar je de boekingen van je vloot automatiseert en controleert. Al meer dan 10 jaar lang doorontwikkeld, en natuurlijk volledig online. De toekomst van je vloot verhuren!