Hoe het online re...

Hoe het online reserveringssysteem voor bootverhuur werkt

Of je nou sloepen of luxe jachten verhuurt.... HISWA Rental zorgt voor een betere ervaring voor klanten en meer controle en overzicht in boekingen. Benieuwd naar wat HISWA Rental 3 allemaal in huis heeft?

Daarom kies je vo...
Naadloze integratie in eigen website
Van reservering tot en met betaling
Contracten en factureren genereren
Koppeling met boekhoudprogramma's
Het meest complet...

Het meest complete verhuurplatform voor bootverhuurders

Het gehele boekingsproces en bijbehorende contracten en facturen kunnen aangeboden worden in het Nederlands, Duits, Engels en op verzoek andere talen. Hiermee bereik je direct je complete doelgroep. De software neemt je veel werkzaamheden uit handen zodat jij je kostbare tijd kunt besteden aan de service richting je klanten.

Waarom HISWA Rental 3.0?

Tientallen bootverhuurders gingen je al voor. Met het planbord krijgen ze in één oogopslag een overzicht van de beschikbaarheid van hun boten en kunnen ze direct nieuwe boekingen toevoegen. Een krachtig hulpmiddel waarvan veel bootverhuurders aangeven dat het de spil in hun bedrijfsvoering is.

Verder mag je als HISWA-RECRON lid je complete vloot en bedrijfsprofiel gratis presenteren op populaire verhuurwebsites van HISWA-RECRON. In tegenstelling tot andere platformen hoef je over boekingen die via Vakantievaren.nl, Bootsurlaubholland.de en Hiswa.nl binnenkomen geen hoge commissies van 10% tot 25% te betalen.

Begin te ontdekken

Begin te ontdekken

Verken de functies die HISWA Rental 3 uniek maken. Speciaal voor bootverhuurders. Omdat veel stappen in het boekingsproces van je boten worden geautomatiseerd zorgt het er ook voor dat je minder fouten maakt. Deze handige functies garanderen je minder werk en meer conversies.

Automatisch genereren

Automatisch contracten en facturen genereren en versturen naar je Nederlands-, Duits- en Engelstalige klanten.

Contactenmodule

Uitgebreid inzicht in boekingen van klanten en eenvoudig aantekeningen bij klanten maken.

Gratis publicatie op populaire websites

Op deze sites van HISWA-RECRON bereik je jaarlijks honderdduizenden bezoekers in binnen- en buitenland.

Planbord

Een dynamisch planbord voor een compleet overzicht van je vloot, al jaren dé basis voor de bedrijfsvoering van veel bootverhuurders.

Online-betalenmodule

Laat je klanten direct hun boeking afrekenen, stuur ze automatische (deel)facturen of laat ze achteraf online hun factuur voldoen.

Objecten en accessoires toevoegen

Voer je complete vloot in en koppel accessoires zoals zwemvesten, linnen, verzekeringen of schoonmaak.

Beschikbaarheid en tarieven

Voeg seizoenen en tarieven toe. Stel daarnaast boekingsperiodes en verschillende promoties per boot in.

Boekingsmanager

Voeg nieuwe boekingen toe, verwerk het tot een order en wijzig altijd eventueel achteraf. Exporteer naar boekhoudprogamma's zoals Exact, AFAS, Twinfield en SnelStart.

Verzamel reviews

Automatisch je klanten uitnodigen om een review achter te laten, volledig geïntegreerd en aanzienlijk goedkoper dan dure externe review modules.

Meer inzicht, minder kosten

We hebben nog een aantal handige uitbreidingen gemaakt waarmee je nog meer uit de verhuursoftware én je website kunt halen. Het is een compleet pakket, maar het mooie is dat je alleen hoeft te betalen voor de onderdelen die je ook echt nodig hebt. Vraag een demo of vrijblijvende offerte aan als je ook wilt beginnen met verhuren.

 • Offertemodule

  Hiermee kun je direct vanuit HISWA Rental een offerte maken door een klant, een object en een periode te selecteren. De offerte wordt automatisch gegenereerd en kun je persoonlijk naar je klant mailen.

 • Facturatiemodule

  Hiermee kun je snel een factuur (met oplopende factuurnummers) opstellen die niet aan een order is gekoppeld. Daarnaast heb je de mogelijkheid om binnen het overzicht van facturen te filteren en sorteren op bijvoorbeeld openstaande of verlopen facturen. Verder heb je de mogelijkheid om facturen direct te openen en bewerken.

 • Widget om zoeken en boeken te integreren in je eigen website

  Wanneer je gebruik maakt van HISWA Rental 3.0 en al een website hebt is het nu ook mogelijk om het zoeken en boeken in je site te integreren.

  Met de Rental Widget heeft je eigen webbouwer de mogelijkheid om razendsnel de zoekbalk, het overzicht van objecten met filtermogelijkheid, de beschikbaarheid per boot en het boekingsscherm in de site te integreren door een stukje HTML in de website te plaatsen op de plek waar de widget moet komen.

 • Handig totaaloverzicht met alle boekbare periodes

  Ook op je website kun je een handig totaaloverzicht van al je objecten presenteren. Zo kunnen je bezoekers in één oogopslag zien welke objecten er überhaupt nog beschikbaar zijn. 

  Dit is goed voor conversie omdat het veel wordt gebruikt voor mensen die last-minute een object willen huren en ze vanuit het overzicht direct een boeking kunnen plaatsen.

 • Automatische contactmomenten met je klanten

  Met contactmomenten kun je klanten in aanloop naar hun vakantie of het moment van verhuur automatisch mails met daarin leuke informatie over de omgeving, informatie over de boot en praktische informatie zoals bijvoorbeeld parkeren, locatie van de balie, etc. sturen.

  Ook kun je deze module inzetten om klanten een paar dagen (of andere zelf in te stellen periode) na het inleveren van de boot automatisch een mail te sturen met het verzoek om een review achter laten.

 • Geïntegreerde reviewmodule

  Reviews zijn vandaag de dag essentieel. Bezoekers zijn ook maar mensen en denken: 'als anderen dit bedrijf goed vinden, zal ik het ook wel goed vinden'.

  Je kunt de reviewmodule volledig laten integreren in de website en je klanten een aantal dagen na het inleveren van de boot automatisch een mail met uitnodiging voor het achterlaten van een review sturen.

  Wel zo makkelijk en aanzienlijk goedkoper dan dure externe reviewmodules.

 • Website optimaliseren voor zoekmachines

  Ben je wel goed vindbaar in zoekmachines? Zijn de templates van je website nog wel van deze tijd en werkt je website goed in alle browsers en op alle apparaten? Bevat de site voldoende call-to-actionbuttons en heb je inzichtelijk waar je bezoekers vandaan komen en wat ze doen op je website?

  Onze werkzaamheden op het gebied van SEO (zoekmachine optimalisatie) en SEA (zoekmachine adverteren) hebben voor diverse klanten al geresulteerd in een flinke stijging van het aantal kwalitatief goede bezoekers, conversies en betere posities in zoekmachines.

Start ook met online bootverhuur

Je boot voor een dag, dagdeel, weekend, midweek of hele week verhuren? Dat bepaal je zelf. Je kunt gemakkelijk je boten voorzien van speciale aanbiedingsprijzen en tarieven per periode. Daarnaast kun je accessoires koppelen die je bezoekers bij kunnen boeken, zoals zwemvesten, SUP boards, bedlinnen, schoonmaak of verzekeringen.

Als je nu start met online bootverhuur krijg je de handige HISWA schoonmaak-app 1 jaar gratis